Stiri de ultima ora

Mama lui Anderson Cooper, celebra Gloria Vanderbilt, a murit de cancer la stomac

Mama lui Anderson Cooper, celebra Gloria Vanderbilt, a murit de cancer la stomac
Cultura
Gloria Vanderbilt, actriţă, scriitoare, antreprenoare şi figură mondenă, a murit la vârsta de 95 de ani, a anunţat fiul ei, jurnalistul Anderson Cooper, anunță news.ro.

Vanderbilt - a cărei viaţă a fost marcată de un şir de relaţii care a început în timpul adolescenţei, patru mariaje, sinuciderea unuia dintre copiii ei - a murit luni din cauza unui cancer la stomac.

În ultimele clipe, a avut aproape familia şi prietenii.

„Gloria Vanderbilt a fost o femeie extraordinară care a iubit viaţa şi a trăit-o în felul ei”, a spus Cooper într-o intervenţie la CNN. El a precizat că boala a fost descoperită luna aceasta.

„Ce viaţă extraordinară, ce mamă extraordinară, ce femeie incredibilă!”, a mai spus el.

În anii 1950, Gloria Vanderbilt a apărut atât pe scenă, cât şi în emisiuni de televiziune. În anii 1970, a impresionat ca unul dintre primii designeri de denim. Brandul Gloria Vanderbilt Jeans s-a aplicat apoi parfumurilor şi bunurilor casnice.

În ultimii ani, a fost în atenţie ca mama a jurnalistului Anderson Cooper, apărând împreună la emisiunea CNN „Anderson Live”, şi în documentarul HBO „Nothing Left Unsaid: Gloria Vanderbilt and Anderson Cooper” (2016).

În 1955, a publicat prima carte, „Love Poems”. Memoriile ei, „Once Upon a Time: A True Story”, au apărut în 1985, iar în 2016 a lansat împreună cu fiul ei cartea „The Rainbow Comes and Goes: A Mother and Son on Life, Love and Loss”.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus