Stiri de ultima ora

Madonna confirmă colaborarea cu Maluma

Madonna confirmă colaborarea cu Maluma
Cultura
Madonna confirmă colaborarea cu vedeta latino Maluma și anunță că a petrecut weekendul în studio cu interpretul columbian, arată platforma Contact Music, potrivit Mediafax.

Cântăreața, în vârstă de 60 de ani, i s-a alăturat muzicianului columbian care a mai lucrat în trecut cu Shakira și Ricky Martin pentru a lucra la o nouă piesă.

Madonna a publicat imagini din studio pe Instagram și a comentat ”Pregătim niște Fuego (foc) aici”. Iar Maluma a scris pe profilul său ”Ms. Crazy & Mr. Safe (Dna.Nebunie& Dl.Siguranță”).

Cântărețul a și propus un nume, mai mult sau mai puțin serios pentru colaborarea lor, ”MA DU MA”.

Cel de-al 14-le album de studio al Madonnei se anunță cel mai variat de până acum, cântăreața anunțând deja că are de gând să înregistreze un nou material cu Orquestra Batukadeiras, o orchestră exclusiv feminină din Portugalia.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Cel de-al 14-lea album de studio al Madonnei va fi lansat spre sfârșitul acestui an și va fi promovat printr-un turneu, primul, după trei ani de pauză.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus