Stiri de ultima ora

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, a semnat și REVINE în televiziune

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, a semnat și REVINE în televiziune
Cultura
De la Palatul Cotroceni, înapoi în televiziune! Mădălina Dobrovolschi , fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis , a decis să revină în presă. Dobrovolschi a semnat cu Realitatea PLUS, patronată de Cozmin Gușă , membru al PSD.

Ea va modera emisiunea de dezbateri ”Legile puterii”, în fiecare zi de luni până joi, în intervalul orar 21:00 – 23:00, scrie g4media.ro .

Venirea Mădălinei Dobrovolschi la Realitatea PLUS are loc după plecarea lui Denise Rifai, care a demisionat la jumătatea acestei luni, acuzând o incompatibilitate cu noua linie editorială a postului.

Dobrovolschi ar fi fost implicată, conform unor informații din presă, în scandalul în care mai mulți oameni importanți se drogau cu ayahuasca, iar dosarul este instrumentat de DIICOT și îl vizează pe fostul șef de la „Doi și-un sfert”, Gelu Oltean, și pe concubina sa, Vanessa Youness. Tot la Realitatea PLUS lucrează și Claudiu Popa, un jurnalist prins de DIICOT cu substanțe interzise asupra sa, dar și a celei care i-a fost soție, Emma Zeicescu.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus