Stiri de ultima ora

Lovitură de teatru: Una dintre figurile principale ale mişcării #MeToo, acuzată de agresiune sexuală

Lovitură de teatru: Una dintre figurile principale ale mişcării #MeToo, acuzată de agresiune sexuală
Cultura
Actriţa italiană Asia Argento, devenită una dintre figurile principale ale mişcării #MeToo după ce l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de viol, ar fi plătit suma de 380.000 de dolari unui bărbat care a acuzat-o că l-a agresat sexual pe când el avea 17 ani, transmite news.ro.

Potrivit The New York Times, actriţa l-ar fi plătit pe Jimmy Bennett, actor şi artist rock, să păstreze discreţia privind un incident care ar fi avut loc în 2013, într-un hotel din California.

CITEȘTE ȘI: 

Dezvăluirea cotidianului american a fost făcută după ce la redacţie au fost primite mai multe documente. Potrivit acestora, termenii acordului încheiat de cei doi - care cuprind şi plata sumei de 380.000 de dolari - au fost finalizaţi în luna aprilie a acestui an.

Între documentele primite se află şi un selfie făcut de cei doi în pat, datat 9 mai 2013, pe care Bennett urma să îl înmâneze lui Argento.

La acel moment, Bennett avea vârsta de 17 ani şi 2 luni, iar Argento, 37 de ani. În California, vârsta legală pentru consimţământ este de 18 ani. Acum, ei au 22, respectiv 42 de ani.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus