Stiri de ultima ora

Lady Gaga se numără printre muzicienii nominalizați la premiile World Soundtrack

Lady Gaga se numără printre muzicienii nominalizați la premiile World Soundtrack
Cultura
Lady Gaga se numără printre muzicienii nominalizați la premiile World Soundtrack, alături de Post Malone , anunță Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica interpretei în playlistul zilei, potrivit Mediafax.

Primele nume ale muzicienilor nominalizați pentru cea de-a 19-a ediție a premiilor acordate în Belgia au fost date publicității de organizatori.

Printre compozitorii nominalizați se mai numără Nicholas Britell (“If Beale Street Could Talk”), Alan Silvestri (“Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”) și John Powell (“How to Train Your Dragon: Hidden World/ Cum să-ți dresezi dragonul 3”) ca și Daniel Pemberton (“Spider-Man: Into the Spiderverse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”) și Benjamin Wallfisch (“Hellboy”).

Kris Bowers este în competiție pentru distincția acordată Compozitorului pentru Televiziune al Anului pentru muzica realizată pentru serialul “When They See Us/ Prin ochii voștri”, care deja a fost distinsă cu o nominalizare la premiile Emmy dar și pentru partiturile seriilor “Black Monday/ Lunea neagră”, “For The People” și “Warriors of Liberty City”.

După ce a câștigat un premiu Grammy, piesa lui Lady Gaga, “Shallow”, concurează cu “Sunflower”, interpretată de Post Malone pentru coloana sonoră a animației “Spider-Man: Into the Spiderverse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”, pentru titlul de cea mai bună piesă originală scrisă pentru un film.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe  https://www.worldsoundtrackawards.com/en

Premiile World Sountrack au fost lansate de Festivalul de Film din Ghent, în 2001. În 2019, distincțiile vor fi anunțate pe 17 și 18 octombrie, în Belgia.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus