Stiri de ultima ora

Lady Gaga a pus capăt speculațiilor privind relația cu Bradley Cooper: Rețelele social media sunt toaleta internetului

Lady Gaga a pus capăt speculațiilor privind relația cu Bradley Cooper:  Rețelele social media sunt toaleta internetului
Cultura
Lady Gaga a pus capăt speculațiilor apărute pe rețelele de socializare online privind o posibilă relație sentimentală a sa cu actorul Bradley Cooper, comparând aceste platforme cu "toaleta internetului", potrivit variety.com, scrie Mediafax.

Invitată în ediția de miercuri a emisiunii "Jimmy Kimmel Live", de pe postul de televiziune american ABC, artista a vorbit despre mediatizatul moment al său de la gala Oscar 2019, respectiv recitalul susținut alături de Bradley Cooper.

"A fost o conexiune atât de intensă cu Bradley încât imediat - și acesta este un compliment - oamenii au început să spună: «Oh, sunt îndrăgostiți»", i-a spus Kimmel.

Laureata premiului Oscar de anul acesta și-a dat imediat ochii peste cap și a declarat: "Mai întâi de toate, rețelele social media sunt toaleta internetului. Și ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil. Iar oamenii au văzut acolo iubire și, ghici ce, asta este ceea ce au vrut să vadă".

"Din punctul de vedere al unui moment artistic, era important pentru amândoi să ne simțim conectați tot timpul. Uite, l-am îmbrățișat pe Tony Bennett timp de trei ani, când am susținut turneul împreună cu acesta în toată lumea. Când interpretezi piese de dragoste, asta este ceea ce dorești să simtă oamenii", a mai spus Lady Gaga.

Organizatorii galei Oscar 2019, un eveniment care nu a avut o gazdă oficială pentru prima dată în ultimii 30 de ani, au ales să facă lucrurile în mod diferit, respectiv să renunțe la prezentarea momentului muzical susținut de Lady Gaga și Bradley Cooper.

Astfel, inițial, pe scena de la Dolby Theatre din Los Angeles s-au auzit primele acorduri ale piesei nominalizate la Oscar "Shallow" - din filmul regizat de Bradley Cooper "A Star is Born".

Cooper și Gaga, care stăteau în sală, pe primul rând de scaune, s-au luat de mână și au urcat pe scenă.

Rob Mills, unul dintre șefii echipei de producție a postului TV ABC, care s-a ocupat de eveniment, a declarat ulterior pentru Variety că s-a dorit astfel crearea unui moment inedit și că atmosfera a fost una "electrizantă".

Pe rețelele de socializare online au apărut imediat reacții privind momentul, considerat de mulți unul prea "intim".

Însă iubita actorului, top-modelul Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, care a urmărit recitalul din primul rând și apoi l-a aplaudat în picioare, ar fi spus că nu s-a simțit deranjată de ceea ce a văzut și că cei doi au jucat doar niște roluri.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus