Stiri de ultima ora

Lady Gaga a dezvăluit integral noul său album "Joanne"

Lady Gaga a dezvăluit integral noul său album Joanne
Cultura
Cântăreața americană Lady Gaga a dezvăluit vineri integral noul său album "Joanne", după câteva săptămâni în care a oferit doar fragmente din acesta, informează Huffington Post.

Cu "Joanne", lansat la trei ani după precedentul album, "Artpop", Lady Gaga spune că vrea să exploreze moștenirea familiei sale. Albumul, produs de Mark Ronson, oferă o imagine mai înțeleaptă și sunete mai country și conține colaborări cu Bloodpop și Kevin Parker (Tame grup Impala) și un duet cu Florence Welch (Florence + The Machine).

Acest nou album este numit după mătușa paternă a cântăreței, Joanne, care a murit la vârsta de 19 ani, din cauza lupusului. Acest deces l-a bulversat pe tatăl cântăreței, care era mai tânăr.

Superstarul american în vârstă de 30 de ani a explicat în urmă cu câteva săptămâni la Beats One radio, postul de radio al serviciului pentru streaming Apple Music, că ziua lansării acestui album va fi "o zi de vindecare adevărată" pentru familia sa.

"Fiecare dintre aceste piese este foarte autobiografică și vorbește despre mine, în calitate de fiică a tatălui meu, a mamei mele, chiar o fiică a orașului, italiano-americană, care se aventurează în noi teritorii", a declarat ea.

Diva muzicii pop, cunoscută și pentru extravaganța sa vestimentară, este unul dintre artiștii care au cunoscut cel mai mare succes de la începutul secolului. Dar după lansarea albumului "Artpop" în 2013, a intrat în recul, scrie Huffington Post.

Articole similare :
comments powered by Disqus