Stiri de ultima ora

La cererea publicului, încă o reprezentaţie Lord of the Dance – „Dangerous Games“ la Bucureşti

La cererea publicului, încă o reprezentaţie
Lord of the Dance – „Dangerous Games“ la Bucureşti
Cultura
La o săptămână după ce biletele la primul show Lord of the Dance din Bucureşti au fost epuizate, artiştii vor mai susţine, în aceeaşi zi, la cererea publicului, o nouă reprezentaţie.

Spectacolul va avea loc de la ora 17.30, accesul făcându-se începand cu 16.30. Echipa celor mai îndrăgiţi dansatori din lume îşi propune să ofere publicului bucureştean o experienţă unică, printr-o coregrafie inovatoare şi o producţie elaborată, extrem de bine adaptată noilor tehnologii. Primele 400 de bilete ce vor fi cumpărate online în perioada 19-23 martie beneficiază de un preţ special, cu 15% mai mic faţă de preţul la care biletele vor putea fi achiziţionate după această perioadă.

„Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei binecunoscute şi iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful şi regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producţia muzicală. Show-ul a avut premiera in 2014 la London Palladium, culminand si cu aniversarea celor 20 de ani de cand Flatley a devenit o senzatie internationala. Dupa acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentatii ce au avut loc cu sala inchisa in tari precum Canada, Irlanda, Germania, Germania, Australia si, bineinteles, Romania. Odata cu acest spectacol, Flatley si-a mai implinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 saptamani a impresionat si emotionat mii de oameni, atat prin intermediul dansului, cat si prin intermediul unor productii mult mai grandioase.

Lord of the Dance: Dangerous Games continuă să fie un mare succes în întreaga lume, având un mix surprinzător de dans şi muzică, de contemporan şi tradiţional, toate construite sub umbrela talentului şi a pasiunii pentru artă. Pentru acest show au fost păstrate câteva nume celebre din „Lord of the Dance”, dar productia este reimprospatata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si, bineinteles, cea mai mare si talentata echipa de dansatori irlandezi.

Spectacolul va ajunge pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti, unde va sustine doua reprezentatii in aceeasi zi, iar biletele pentru al doilea spectacol sunt disponibile incepand de astazi, 14 martie. Acestea se gasesc online pe MyTicket.ro , iabilet.ro , eventim.ro , blt.ro , startickets.ro si in magazinele Carrefour, Vodafone, Orange, Humanitas, Germanos, Carturesti, Diverta, OMV, Flanco si la Sala Palatului..  Primele 400 de bilete beneficiaza de o reducere de 15% si pot fi achizitionate in perioada 19-23 martie la urmatoarele categorii de pret: adica acestea vor fi: 170 lei (categoria 3), 210 lei (categoria 2), 255 lei (categoria 1) si 295 lei (categoria VIP). Dupa epuizarea celor 400 de bilete preturile vor fi urmatoarele:  200 lei (categoria 3), 250 lei (categoria 2), 300 lei (categoria 1) si 350 lei (categoria VIP).
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus