Stiri de ultima ora

Kevin Spacey a fost surprins cântând La Bamba pe stradă, în Sevilla

Kevin Spacey a fost surprins cântând  La Bamba  pe stradă, în Sevilla
Cultura
Actorul american Kevin Spacey a fost surprins cântând melodiile "La Bamba" și "Twist and Shout" alături de o trupă de stradă în Sevilla, Spania, potrivit People, scrie Mediafax.

În ultimii doi ani, de când acuzaţii de abuzuri sexuale aduse de mai mulți bărbați i-au afectat grav cariera, actorul premiat cu Oscar a fost văzut rar în public.

Însă, sâmbătă noapte, Kevin Spacey a fost filmat de trecători în Sevilla, pe când cânta la chitară, alături de o trupă de stradă.

Membrii trupei Tuna de Derecho de Sevilla au povestit pentru cotidianul spaniol ABC că ei cântau în Plaza Nueva, când, în jurul orei locale 2.00, l-au observat pe Spacey stând la un restaurant și i s-au alăturat. Trupa venise la bar pentru a cânta la o petrecere a burlacilor.

"M-am dus la el și i-am explicat de ce suntem acolo și l-am întrebat dacă putem să facem o fotografie. El a răspuns afirmativ", a povestit un membru al formației, care a adăugat că actorul era la bar împreună cu niște prieteni.

La jumătatea lunii iulie, Spacey a scăpat de procesul în care era judecat pentru agresarea sexuală a unui tânăr, după ce presupusa victimă a decis să nu mai depună mărturie, de teamă că s-ar putea incrimina. În ianuarie, Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală, în 2016, a acestui tânăr, care, la momentul respectiv, avea 18 ani. Actorul în vârstă de 60 de ani - acuzat de indecență, molestare și lovire, fapte pentru care risca o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare și înregistrarea ca agresor sexual - a pledat nevinovat. Presupusa victimă, William Little, este fiul unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta a fost prima inculpare a lui Kevin Spacey de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi, începând cu toamna anului 2017.

De asemenea, la începutul lunii iulie, publicația Variety a scris că Spacey a fost audiat şi de poliția britanică, după ce mai mulți bărbaţi l-au reclamat pentru agresiuni similare. Actorul a participat voluntar la audieri, care au avut loc în SUA, în luna mai. Starul nu a fost arestat, iar ancheta polițiștilor de la Scotland Yard este în desfășurare.

Șase reclamații pentru abuzuri sexuale au fost formulate pe numele lui Spacey în Marea Britanie, pentru fapte care ar fi fost săvârșite în perioada 1996 - 2013. Prima reclamaţie în Marea Britanie a fost făcută la sfârşitul anului 2017, iar cea mai recentă datează din primăvara anului trecut.

Spacey a locuit la Londra mai mulţi ani, fiind director artistic al celebrului Teatru Old Vic în perioada 2003 - 2015.

Considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Kevin Spacey a dispărut din viața publică după un val de acuzații de abuz sexual care i s-au adus la sfârșitul anului 2017. Kevin Spacey a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele "American Beauty" şi "Suspecţi de serviciu/ The Usual Suspects". Pentru rolul lui Francis Underwood din "House of Cards", actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus