Stiri de ultima ora

Holly Valentine susţine că a fost eliminată de pe Tinder pentru că este prea atrăgătoare

Holly Valentine susţine că a fost eliminată de pe Tinder pentru că este prea atrăgătoare
Cultura
Modelul Holly Valentine spune că a fost eliminată de pe platforma Tinder pentru că este atât de sexy încât bărbaţii au crezut că profilul ei este fals, scrie Daily Mail, potrivit Mediafax.

Holly Valentine, în vârstă de 26 de ani, locuieşte în Los Angeles, SUA, dar călătoreşte foarte mult şi spune că a optat pentru un cont pe Tinder, versiunea plătită, pentru a putea cunoaşte oameni noi în oraşele în care ajunge.

Modelul distribuie frecvent pe conturile sale de social media fotografii ale sale în ipostaze sexy, dar susţine că toate imaginile de pe profilul de Tinder sunt „curate", pentru că, atunci când este vorba despre întâlniri, este mai degrabă timidă.

Valentine a contactat reprezentanţii Tinder, care i-au rambursat suma plătită pe abonament, 86 de dolari, dar nu i-au oferit nicio explicaţie.

La sfârşitul lunii decembrie, mult mai celebra actriţă Sharon Stone a mărturisit că a fost dată afară de pe site-ul de matrimoniale Bumble, după ce mai mulţi membri ai comunităţii online au raportat contul ei ca fiind unul fals. Contul lui Sharon Stone de pe aplicaţia de matrimoniale a fost în cele din urmă deblocat.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus