Stiri de ultima ora

Graficiana Xenia Pamfil la Festivalul de benzi desenate New York Comic Con

Graficiana Xenia Pamfil la Festivalul de benzi desenate New York Comic Con
Cultura
Graficiana Xenia Pamfil va participa la Festivalul de benzi desenate New York Comic Con (NYCC), care se desfășoară în perioada 9-12 octombrie 2014 la Javits Center, New York, informează Institutul Cultural Roman (ICR) din New York.

Foto: dreamworld.syndicart.net

Ea a fost invitată să participe cu romanul său grafic intitulat "Mishka și demonul mării", publicat recent de "Action Lab Entertainment" și care va fi lansat în cadrul acestui festival de specialitate.

NYCC atrage în fiecare an peste 100.000 de vizitatori, alături de reprezentanți ai industriei de profil și un mare număr de celebrități din întreaga lume, asigurând o maximă vizibilitate. Xenia Pamfil va fi prezentă la standul grupului de experți în arta benzilor desenate "Action Lab Entertainment" pe toată durata festivalului, iar sâmbătă, 11 octombrie va oferi autografe fanilor de benzi desenate.

ICR New York organizează și alte două evenimente în colaborare cu parteneri americani având-o ca invitată pe Xenia Pamfil — o prezentare a cărții în lectura autoarei (10 octombrie) și Action Labs Post-Con Party, care va avea loc pe 11 octombrie la faimoasa librărie specializată în cărți de bandă desenată Jim Hanley s Universe (JHU) Comic Books, o locație legendară din Manhattan, unde Xenia Pamfil va fi una dintre vedete.

Unicitatea cărții sale "Mishka și demonul mării"constă în faptul că artista a creat 11 stiluri artistice diferite, ce corespund celor 11 capitole, respectiv celor 11 zile în care personajul principal se află blocat pe o insulă misterioasă.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus