Stiri de ultima ora

Glenda Jackson, uimită să fie desemnată cea mai bună actriţă iar serialul Chernobyl a primit două trofee la Gala Bafta

Glenda Jackson, uimită să fie desemnată cea mai bună actriţă iar serialul Chernobyl a primit două trofee la Gala Bafta
Cultura
Glenda Jackson a câştigat premiul Bafta TV pentru cea mai bună actriţă în "Elizabeth Is Missing", primul ei rol în televiziune după 27 de ani, anunţă BBC, potrivit news.ro.

Actriţa în vârstă de 84 de ani, care a fost nominalizată la Bafta în 1974, a spus că este "absolut uimită".

Serialul produs de Sky Atlantic "Chernobyl", cu Jared Harris, a câştigat premiul la categoria "cea mai bună miniserie" şi "cel mai bun actor în rol principal".

Premiile au fost acceptate online.

Gazda Richard Ayoade a vorbit în deschidere despre circumstanţele neobişnuite în care s-a desfăşurat evenimentul. "Este trist că o pandemie a forţat parametrii de bază ai spaţiului personal", a glumit el.

Prezentarea sa a fost urmată de cântecul satiric al lui Tim Minchin despre impactul pandemiei în film, televiziune şi industriile de spectacol.

Primul premiu al serii a fost obţinut de Mo Gillian pentru "cea mai bună performanţă în divertisment". El a fost recompensat pentru The Lateish Show de la Channel 4.

Phoebe Waller-Bridge a pierdut în faţa colegei Sian Clifford la categoria "cea mai bună performanţă feminină într-un program de comedie".

Jamie Demetriou, care a apărut în prima serie "Fleabag", a luat premiul pentru "cea mai bună performanţă masculină într-un program de comedie" pentru rolul din "Stath Lets Flats".

"Stath Lets Flats" a fost recompensat cu premiul pentru "cel mai bun scenariu comedie", învingând "Fleabag", "Catastrophe" şi "Derry Girls".
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus