Stiri de ultima ora

Gala premiilor GOPO. Cel mai bun film: Un pas în urma serafimilor, Vlad Ivanov și Diana Cavallioti - cei mai buni actori

Gala premiilor GOPO. Cel mai bun film: Un pas în urma serafimilor, Vlad Ivanov și Diana Cavallioti - cei mai buni actori
Cultura
Gala premiilor GOPO. Cel mai bun film: Un pas în urma serafimilor, Vlad Ivanov și Diana Cavallioti - cei mai buni actori

Gala Premiilor Gopo (ediţia a XII-a) a avut loc marţi seara, la Teatrul Naţional Bucureşti, peste 80 de filme - 23 de lungmetraje, 12 documentare şi 49 de scurtmetraje - intrând în cursa pentru nominalizări, conform Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc. Gala a fost transmisă LIVE de TVR 2.

Gala Premiilor Gopo

Filmul "Un pas în urma serafimilor", al lui Daniel Sandu, a câștigat 8 premii, inclusiv premioul cel mare, pentru Cel mai bun film. Vlad Ivanov și Diana Cavallioti au luat premiile pentru cei mai buni actori.

Iată premiile acordate:

- Premiul Gopo pentru Întreagă Carieră merge către actorii George Mihăiță și Vladimir Găitan.

- Trofeul #Gopo2018 pentru Cel mai bun regizor merge către Daniel Sandu, pentru filmul "Un pas în urma serafimilor"

- Cel mai bun actor in rol principal la #Gopo2018 este Vlad Ivanov - premiat pentru prestatia din filmul "Un pas în urma serafimilor"

- Diana Cavallioti e Cea mai buna actrita intr-un rol principal, in filmul "Ana, mon amour".

- Daniel Sandu castiga premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun scenariu pentru filmul "Un pas in urma serafimilor".

- Premiul #Gopo2018 pentru Cea mai buna imagine merge catre George Dascalescu pentru filmul "Un pas in urma serafimilor"

- Actrița Sanda Toma a câștigat Premiul #Gopo pentru Intreaga Activitate

- Premiul publicului pentru filmul cu cele mai mari încasări: "Ghinionistul". Încasări:1.007.284 lei / Spectatori: 53.898.

- Premiul publicului la #Gopo2018 pentru filmul cu cei mai multi spectatori merge catre lungmetrajul Octav. Spectatori: 57.813 / Incasari: 863.013 lei.

- Operatorul si producatorul Ion Marinescu primeste “Premiul pentru Intreaga Activitate”

- Premiul pentru cel mai bun sunet este castigat de catre Aleksander Simeonov, Tamas Szekely, Florin Tabacaru, Alexandru Dumitru, pentru filmul "6,9 pe scara Richter"

- Cel mai bun scurtmetraj la #Gopo2018 - "Scris/nescris" in regia lui Adrian Silisteanu

- Premiul RSC, acordat de catre Asociatia Romana a Operatorilor, merge catre George Dăscălescu pentru imaginea filmului "Un pas in urma serafimilor"

- Premiul #Gopo2018 pentru cele mai bune decoruri merge la Andreea Popa pentru filmul "6,9 pe scara Richter"

- Premiul Special al celei de-a 12-a editii a Galei Premiilor Gopo este acordat criticului si istoricului de film Bujor T. Ripeanu.

- Premiul #Gopo2018 pentru cea mai buna muzica originala este castigat de catre Nae Caranfil, Bogdan Dimitriu si Liviu Manescu pentru filmul "6,9 pe scara Richter"

- "Despre trup si suflet" castiga premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun film european.

- Premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun documentar a fost castigat de "Planeta Petrila", in regia lui Andrei Dascalescu.

- Dana Bunescu - Cel mai bun montaj #Gopo2018 pentru filmul "Ana, mon amour"

- premiul #Gopo2018 pentru Cel mai bun actor intr-un rol secundar merge la Ali Amir pentru filmul "Un pas in urma serafimilor"

- Diana Spatarescu castiga premiul #Gopo2018 pentru categoria Cea mai Buna Actrita intr-un rol secundar in filmul "Fixeur"

- Cel mai bun Debut #Gopo2018: Daniel Sandu pentru "Un pas in urma serafimilor"

- La categoria Cele mai bune costume, premiul #Gopo2018 se duce la Doina Levintza si Adina Bucur pentru filmul "6,9 pe scara Richter".

- Stefan Iancu ("Un pas in urma serafimilor") castiga premiul la categoria Tanara Speranta in seara aceasta la #Gopo2018.

- Premiul pentru Cel mai bun Machiaj merge catre Cătălin Ciutu, Dana Roseanu si Iulia Roseanu pentru filmul "6,9 pe scara Richter"
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus