Stiri de ultima ora

Filmul SF Alita: Battle Angel a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul SF  Alita: Battle Angel  a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american
Cultura
Filmul SF „Alita: Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 27 de milioane de dolari, scrie news.ro.

Filmul a generat, în weekendul de lansare, încasări de 27,8 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Animaţia „The LEGO Movie 2: The Second Part” a coborât un loc în clasament, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 21,2 milioane de dolari.

Pe locul al treilea a debutat comedia „Isn t It Romantic”, de Todd Strauss-Schulson, cu Rebel Wilson în rol principal. Filmul a generat încasări de 14,2 milioane de dolari.

Comedia „What Men Want”, cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în distribuţie, s-a clasat pe locul al patrulea, în coborâre două poziţii, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 10,9 milioane de dolari.

Filmul horror „Happy Death Day 2U” a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 9,8 milioane de dolari.

„Cold Pursuit”, thriller regizat de Hans Petter Moland, cu Liam Neeson în rol principal, a coborât trei locuri, până pe şase, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 6 milioane de dolari.

Tot trei poziţii a coborât în top şi „The Upside”, dramă cu Kevin Hart, Bryan Cranston şi Nicole Kidman în distribuţie, care a generat - în al şaselea weekend de la premieră - încasări de 5,59 milioane de dolari.

Thrillerul „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson în distribuţie, s-a clasat pe locul al optulea, în coborâre trei poziţii, după al cincilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Filmul horror „The Prodigy”, cu Taylor Schilling în rol principal, a coborât tot trei poziţii, până pe nouă, cu încasări de 3,1 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Locul al zecelea a fost ocupat de „Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali în distribuţie, care a coborât trei poziţii, după ce - în al 14-lea weekend de la premieră - a generat încasări de 2,7 milioane de dolari.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus