Stiri de ultima ora

Filmul Newark , inspirat de serialul Clanul Soprano , va ajunge pe marile ecrane în septembrie 2020

Filmul  Newark , inspirat de serialul  Clanul Soprano , va ajunge pe marile ecrane în septembrie 2020
Cultura
Filmul "Newark", inspirat de serialul de televiziune de succes "Clanul Soprano", va ajunge pe marile ecrane pe 25 septembrie 2020, la peste 13 ani de la ultimul episod al producției HBO, potrivit variety.com, scrie Mediafax.

Actorul Michael Gandolfini va juca rolul interpretat de tatăl său, regretatul James Gandolfini, în filmul a cărui acțiune o precedă pe cea a serialului. Michael Gandolfini, în vârstă de 18 ani, va interpreta o versiune mai tânără a personajului jucat de tatăl său. James Gandolfini, celebrul Tony Soprano, a murit în iunie 2013, în urma unui infarct, la vârsta de 51 de ani.

Povestea este situată în anii 1960, în New Jersey, pe fundalul revoltelor rasiale din Newark, potrivit aceleiași surse. Scenariul se concentrează mai ales asupra tensiunilor între comunitatea de culoare și cea italo-americană, în special în universul crimei organizate.

În film vor apărea și alte personaje din serialul original, dar nu au fost făcute publice alte detalii.

Filmul va fi regizat de Alan Taylor și produs de New Line.

Din distribuție fac parte actori precum Cory Stoll, Billy Magnussen, Jon Bernthal, Alessandro Nivola, Ray Liotta și Vera Farmiga.

Serialul "Clanul Soprano", care s-a bucurat de un succes uriaş în rândul telespectatorilor americani, a fost difuzat între anii 1999 şi 2007, pe postul de televiziune american HBO. Specialiştii consideră că această saga a unei familii de mafioți din New Jersey, cu un ton sumbru și personaje complexe, a marcat începutul unei noi epoci de aur pentru serialele TV. Serialul TV "Clanul Soprano" fost recompensat, printre altele, cu 21 de premii Emmy și cinci Globuri de Aur.

Articole similare :
comments powered by Disqus