Stiri de ultima ora

Enrique Iglesias, Prince Royce și CNCO, principalii laureați ai galei Latin American Music Awards (GALERIE FOTO)

Enrique Iglesias, Prince Royce și CNCO, principalii laureați ai galei Latin American Music Awards (GALERIE FOTO)
Cultura
Enrique Iglesias, cu trei premii inclusiv pentru cel mai bun artist al anului, alături de Prince Royce și CNCO, cu patru premii fiecare, au fost marii câștigători ai celei de-a treia ediții a galei Latin American Music Awards (Latin AMA) care s-a desfășurat joi seară la Los Angeles, relatează EFE.

Teatrul Dolby, emblematica scenă de la Hollywood unde se decernează anual premiile Oscar, a asistat la triumful cântărețului spaniol Enrique Iglesias, care deja în 2016 câștigase cinci premii Latin AMA, și care a fost proclamat învingător la categoria vedetă a serii de cel mai bun artist al anului.

Cântărețul spaniol și-a adjudecat de asemenea premiul pentru artistul masculin favorit și pentru colaborarea preferată — o categorie pe care a împărțit-o cu Descemer Bueno și Zion &Lennox pentru piesa Súbeme la radio . "Întâi de toate vreau să le mulțumesc fanilor pentru că fără sprijinul vostru toate acestea ar fi imposibile. Mulțumesc pentru dragostea voastră. Vă iubesc nespus", a spus Enrique Iglesias la urcarea pe scenă.

Al doilea artist triumfător al serii a fost Prince Royce, care și-a adjudecat prestigioasa categorie de cel mai bun single pentru hitul Déja vu cântat în duet cu Shakira. Piesa a fost de asemenea considerată cel mai bun cântec tropical. Artistul "bachatero" de origine dominicană și-a adjudecat și premiile pentru artistul preferat tropical și cel mai bun album tropical pentru Five .

"Cred că latino-americanii trăim vremuri foarte dificile. Cred că trebuie să-i motivăm pe cei tineri. Știu că sunt mulți tineri cântăreți, artiști, actori, avocați sau mulți alții. Le doresc mult curaj. Totul este posibil când muncești cu suflet", a spus Prince Royce la conferința de presă de la încheierea galei.

Tot cu patru premii au plecat și tinerii din grupul CNCO, laureați la categoria cel mai bun duet sau trupă favorită de pop-rock, cântec preferat de pop-rock cu piesa Reggaeton lento (bailemos) și pentru cel mai bun album și albumul favorit de pop-rock, ambele pentru Primera cita .

La gala la care maeștrii de ceremonii au fost cântăreața Becky G și actorul Diego Boneta, cântărețul columbian J Balvin a câștigat trofeul Latin AMA pentru artistul favorit urban și cel mai bun album urban ( Energía ), în timp ce compatriotul său Maluma a obținut premiul pentru cântecul favorit urban al anului ( Felices los 4 ).

Gloria Trevi, laureată la categoria cea mai bună artistă feminină favorită de pop-rock și Gerardo Ortiz, care a primit premiul pentru artistul favorit regional mexican, au fost alți doi câștigători ai galei.

Artistul portorican, Pitbull, care alături de Fifth Harmony a oferit unul din recitalurile cele mai spectaculoase, a primit din mâinile prietenului său Enrique Iglesias premiul special Dick Clark, ca omagiu adus carierei sale muzicale și angajării sale în activități caritabile. Pitbull a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj de inspirație și motivare tuturor celor afectați de dezastrele naturale care au lovit toamna aceasta Puerto Rico sau Mexicul.

Plină de recitaluri și de reprezentații pe scenă pentru toate gusturile, gala a început cu un moment forte susținut de artista Gloria Trevi și de Alejandra care au interpretat piesa Más buena , în timp ce Chayanne și Wisin au urcat pe scenă pentru a cânta în duet Qué me has hecho .

Camila Cabello a transformat sena galei LAMA într-un salon tropical în cel mai pur stil cubanez interpretând Havana , în timp ce Prince Royce și Farruko au adus o notă de "bachata" și " reggaeton" interpretând Ganas locas .

Momentul cel mai emoționant al serii a fost când duetul Jesse și Joy au cântat o versiune a piesei Yo vengo a ofrecer mi corazón al lui Fito Páez ca omagiu adus victimelor recentelor catastrofe naturale.

"Să trăiască Mexic, să trăiască America Latină", a strigat solista Joy Huerta, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a încheiat cântecul ridicând pumnul în sus. Este gestul prin care echipele de salvare cereau un minut de tăcere pentru a auzi strigătele posibililor supraviețuitori ai cutremurelor din Mexic și care ulterior a devenit un simbol al rezistenței și al speranței în rândul populației.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus