Stiri de ultima ora

EMMY 2017 / "Big Little Lies", "The Handmaid s Tale" și "Saturday Night Live" au obținut câte 3 premii

EMMY 2017 / Big Little Lies, The Handmaid s Tale și Saturday Night Live au obținut câte 3 premii
Cultura
Producțiile "Big Little Lies", "The Handmaid s Tale" și "Saturday Night Live" au câștigat câte trei premii Emmy la gala de duminică seara de la Los Angeles, fiind performele primei părți a ceremoniei, relatează Reuters.

"Saturday Night Live" a luat premiul pentru cel mai bun serial cu sketch-uri de varietăți, iar actorii Alec Baldwin și Kate McKinnon au fost recompensați cu premiile pentru cei mai buni actori în roluri secundare într-un serial de comedie, pentru modul în care i-au imitat pe Donald Trump și respectiv Hillary Clinton.

Drama "Big Little Lies" a fost și ea o mare câștigătoare a serii, obținând la categoria miniserial sau film de televiziune premiile pentru ceal mai bun actor secundar (Alexander Skarsgard), cea mai bună actriță în rol secundar (Laura Dern) și cea mai bună regie (Jean-Marc Vallee).

Serialul dramă "The Handmaid s Tale" a obținut și el trei Emmy-uri în prima parte a galei, pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă (Ann Dowd), cel mai bun scenariu al unui serial dramă (Bruce Miller) și cea mai bună regie a unui serial dramă (Reed Morano).
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus