Stiri de ultima ora

Ellen DeGeneres, Johnny Depp și filmul "Furious 7", printre principalii câștigători ai People s Choice Awards

Ellen DeGeneres, Johnny Depp și filmul Furious 7, printre principalii câștigători ai People s Choice Awards
Cultura
Ellen DeGeneres, Johnny Depp și filmul de acțiune "Furious 7" au fost printre principalii câștigători ai People s Choice Awards, decernate miercuri seara, la Los Angeles, informează Reuters.

Ellen DeGeneres, gazda emisiunii The Ellen DeGeneres Show , a primit un premiu umanitar pentru activitatea ei dedicată mai multor cauze precum copiii defavorizați, mediul, drepturile animalelor și problemele de sănătate.

Actorul Vin Diesel, vizibil emoționat, a acceptat premiul la categoria filmul preferat pentru "Furios 7", menționând cât de grea a fost reluarea filmărilor după moartea co-starului Paul Walker într-un accident de mașină.

Johnny Depp, ales actorul de dramă preferat, și-a calificat cariera drept "un drum bizar pentru un actor." Depp a avut câteva eșecuri în box office după ce a jucat în seria de succes "Pirații din Caraibe".

Dakota Johnson, vedeta din 50 Shades of Grey", a avut aparent ceva probleme cu rochia în timp ce primea premiul pentru actrița favorită de dramă.

Premiile People s Choice sunt alese de fani prin vot online la categorii care acoperă filmul, serialele de televiziune și muzica. Mai mult de 200 de milioane de voturi au fost exprimate, a declarat gazda Jane Lynch, vedeta din serialul Glee .

Alți câștigători la ceremonia din Los Angeles au fost Sandra Bullock — actrița de film favorită, "The Big Bang Theory" — serialul de comedie preferat, și "Grey s Anatomy", serialul dramatic preferat difuzat de un post de televiziune.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus