Stiri de ultima ora

Ducii de Cambridge au asistat la avanpremiera Spectre , noul film James Bond

Ducii de Cambridge au asistat la avanpremiera  Spectre , noul film James Bond
Cultura
Ducii de Cambridge, William și Kate, alături de Prințul Harry au asistat luni seară la Londra la avanpremiera mondială a filmului Spectre , ultimul lungmetraj din seria James Bond, într-o serată plină de glamour din care nu au lipsit celebrele Bond girls, relatează EFE și AFP.

La sosirea sa la teatrul Royal Albert Hall din Londra, unde a fost lansat filmul, actorul britanic Daniel Craig, care îl interpretează pe agentul 007, a declarat că nu este sigur dacă îl va mai întruchipa pe celebrul spion al Majestății sale.

"Nu sunt încă sigur dacă voi renunța la personaj", a spus el pășind pe covorul roșu pe care au defilat actorii principali din Spectre. Daniel Craig, care a venit la premieră în smoching negru, îl joacă pentru a patra oară pe celebrul spion 007 în acest nou film în care Bond se lansează într-o misiune neautorizată pentru a dezvălui o organizație sinistră care amenință pacea mondială.

Alături de impozantul actor au defilat sub flash-urile aparatelor cele două fete Bond, pe care le desparte o diferență de 20 de ani: italianca Monica Bellucci, 51 de ani, și franțuzoiaca Léa Seydoux, 30 de ani.

Seydoux a pășit pe covor impozantă într-o rochie presărată cu paiete, în timp ce Bellucci, care preferă să i se spună "Bond woman", a purtat o rochie din catifea verde cu decolteu adânc.

Ultimii sosiți au fost prințul William și soția sa Kate care au pășit pe covorul golit de invitați. Kate și-a făcut apariția într-o rochie gri vaporoasă, cu părul strâns într-un coc în timp ce prințul William a venit în smoching. În spatele lor s-a aflat prințul Harry care nu a vrut nici el să piardă premiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului.

Restul lumii va trebui să aștepte până la 6 noiembrie pentru a putea vedea pe ecrane noile aventuri ale celebrului agent 007 creat de Ian Fleming.

Articole similare :
comments powered by Disqus