Stiri de ultima ora

Drama suedeză Scandalul/ Beartown va avea premiera în toamnă la HBO

Drama suedeză  Scandalul/ Beartown  va avea premiera în toamnă la HBO
Cultura
Drama suedeză "Scandalul/ Beartown", bazată pe romanul lui Fredrick Backman "Un bărbat pe nume Ove", va avea premiera în toamnă la HBO, potrivit news.ro.

Serialul este regizat de Peter Grönlund şi îi are în rolurile principale pe Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe şi Oliver Dufaker.

Pe parcursul a cinci episoade, "Beartown/ Scandalul" explorează speranţele care aduc laolaltă o mică comunitate, secretele care ameninţă să o distrugă, curajul de care este nevoie pentru a merge împotriva grupului şi consecinţele felurilor în care sunt crescuţi băieţii.

Beartown pierde teren încetul cu încetul din cauza copacilor care cresc din ce în ce mai aproape de oraş, dar atunci când echipa de tineret de hochei pe gheaţă are şansa de a câştiga semifinalele naţionale, toate visurile localnicilor apasă acum pe umerii câtorva adolescenţi. Această povară grea devine catalizatorul pentru un act violent care va lăsa o fată traumatizată şi un orăşel în criză. Acuzaţii sunt făcute şi niciun localnic nu va scăpa de consecinţe.

Vezi și: 

Producători executivi pentru Filmlance International (parte din Endemol Shine Group) sunt Bonnie Skoog Feeney şi Mattias Arehn. Hanne Palmquist, Steve Matthews şi Antony Root sunt producători executivi pentru HBO Europe. Fredrik Backman este producător executiv şi e reprezentat de Salomonsson Agency, Tor Jonasson şi Sophie Smirnakos.

"Beartown/ Scandalul" a început producţia la începutul lui 2019, în nordul Suediei, cu zăpadă şi temperaturi de îngheţ, iar filmările au avut loc în Gallivare, Overtornea, Haparanda, Kalix, Malmberget şi Kiruna.

Actorii din rolurile principale sunt Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe şi Oliver Dufaker.

În centrul poveştii se află tinerii jucători de hochei. Aceşti băieţi îşi fac debutul pe ecran, dar au deja experienţă şi aptitudini pe gheaţă: Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson şi Najdat Rustom.

În alte roluri apar Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Lukas Wetterberg, Frida Sandberg, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt, şi Gustav Lindh.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus