Stiri de ultima ora

DOLIU în lumea filmului: Un îndrăgit actor din Beverly Hills a murit la doar 52 de ani

DOLIU în lumea filmului: Un îndrăgit actor din  Beverly Hills  a murit la doar 52 de ani
Cultura
Actorul american Luke Perry, devenit celebru pentru rolul jucat în serialul "Beverly Hills, 90210", a decedat, afirmă surse citate de presa internaţională.

În urmă cu doar 5 zile, Perry a fost spitalizat, în urma unui acceident vascular cerebral. Paramedicii au răspuns unui apel cu privire la un atac cerebral la locuinţa lui Perry din Los Angeles, joi dimineaţa, a scris TMZ. Actorul în vârstă de 52 de ani, a fost transportat la cel mai apropiat spital.

CITEȘTE ȘI: 

Perry juca rolul tatălui lui Archie din "Riverdale", iar înainte a fost Dylan McKay din "Beverly Hills, 90210".

El a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului "Beverly Hills, 90210", cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Serialul original a fost creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling. A devenit un fenomen şi a fost difuzat între anii 1990 şi 2000.

Postul CW l-a readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, cu o nouă distribuţie, între anii 2008 şi 2013. Garth, Doherty şi Tori Spelling şi-au făcut apariţia în versiunea respectivă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus