Stiri de ultima ora

Cum arată afişul controversat al filmului "Ilegitim", singurului lungmetraj românesc prezent la Berlinale 2016

Cum arată afişul controversat al filmului Ilegitim, singurului lungmetraj românesc prezent la Berlinale 2016
Cultura
Ilegitim, în regia lui Adrian Sitaru, va avea premiera mondială la Berlinale

Domestic Film a lansat posterul pentru “Ilegitim”, producţie independentă în regia lui Adrian Sitaru, singurul lungmetraj românesc prezent în selecţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Pelicula va fi proiectată în cadrul celei mai îndrăzneţe secţiuni a festivalului,  Berlinale Forum, iar afişul este pe măsură. Realizat de Good Hands, posterul îi are ca protagonişti pe cei doi actori din rolurile principale, Alina Grigore şi Robi Urs. 

 “Ilegitim” va avea premiera mondială, în prezenţa echipei, pe 13 Februarie, la ora locală 19:30, la Zoo Palast, în primul weekend al prestigiosului eveniment din capitala Germaniei.

Celelalte proiecţii sunt programate pe 14 februarie, ora 15:45 la CineStar 8, 15 februarie, ora 20:00 la Cubix 9, 16 februarie 2016, ora 17:30 la CinemaxX 6 şi 20 februarie, ora 21:30 la CineStar 8. 

“Ilegitim”, unul dintre cele mai provocatoarea filme din ultimii ani, spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort. 

“Ilegitim” este o producţie Domestic Film, în coproducţie cu Film Produkcja Polonia şi Damned Films Franţa, cu sprijinul Altex şi HBO România. În România, “Ilegitim”, în regia lui Adrian Sitaru, va avea premiera pe 18 martie.

Adevărul va fi prezent şi anul acesta la Berlinale, de unde veţi afla amănunte la cald de pe covorul roşu, dar şi din lumea cinematografiei europene, care se întâlneşte în capitala Germaniei în perioada 11-21 februarie.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus