Stiri de ultima ora

Cristian Tudor Popescu, victima coronavirusului: Digi 24 anunţă că a suspendat emisiunea în care apare CTP

Cristian Tudor Popescu,  victima  coronavirusului: Digi 24 anunţă că a suspendat emisiunea în care apare CTP
Cultura
Postul de televiziune Digi24 anunţă își va concentra în următoarea perioadă toate resursele umane și logistice în misiunea de informare corectă, completă și continuă a telespectatorilor săi. Prima măsură este eliminarea din grilă a emisiunii în care apare Cristian Tudor Popescu.

"În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi 24.

Continuăm să transmitem în direct și integral informaţiile şi comunicatele oficiale ale Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență și ale celorlalte autorităţi publice implicate în gestionarea stării de urgență, iar jurnaliștii postului de televiziune vor respecta în continuare misiunea deontologică de informare corectă și riguroasă a populației României pe întraga durată a stării de urgență", informează Digi 24.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus