Stiri de ultima ora

Comedia neagră „Legea lui Arthur“ se va lansa în această seară la TNT

Comedia
neagră „Legea lui Arthur“ se va lansa în această seară la TNT
Cultura
TNT lansează în această seară un nou serial original, „Legea lui Arthur” (Arthurs Gesetz), o comedie neagră, în care personajul principal este Arthur Ahnepol, interpretat de Jan Josef Liefers.

Jan Josef Liefers, unul dintre cei mai cunoscuţi actori din Germania, îl interpretează pe şomerul Arthur Ahnepol care trăieşte o viaţă sumbră. Aflat într-o căsnicie nefericită şi plictisit de viaţă, pune la cale un plan morbid: vrea să îşi ucidă soţia. Cu banii de la asigurarea de viaţă, nu ar trebui să mai existe niciun obstacol pentru un nou început. Dar o lege nescrisă domină viaţa nefericitului: fiecare problemă rezolvată de Arthur are un efect mult mai sumbru şi aşa se vede captiv într-o avalanşă de evenimente dezastruoase.

Legea lui Arthur este o producţie originală TNT Germania şi good friends Filmproduktions GmbH.

Martina Gedeck şi Nora Tschirner joacă alături de Jan Josef Liefers în rolurile principale. Din distribuţie mai fac parte Ronald Kukulies, Cristina do Rego şi Robert Gallinowski. Regizorul serialului este Christian Zübert, care a fost premiat de mai multe ori atât ca autor, cât şi ca regizor (Premiul Grimme la categoria „Cel mai bun regizor”).

Serialul poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 21.00, la TNT.

TNT este un canal de televiziune care difuzează filme de calitate şi seriale exclusive, originale. În plus, TNT oferă o selecţie de filme apreciate de către regizori de top de la Warner Bros. si de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experienţă variată şi surprinzătoare de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus