Stiri de ultima ora

Cine sunt marii câştigători la MTV European Music Awards 2014

Cine sunt marii câştigători la MTV European Music Awards 2014
Cultura
Trupa pop One Direction este marea câştigătoare a celei de-a 20-a ediţii a MTV European Music Awards, cu trei premii obţinute la gala de duminică seară, organizată la Glasgow, informează Mediafax.

Cea de-a 20-a ediţie a galei MTV EMA a avut loc duminică seară, în Glasgow, Scoţia, show-ul fiind prezentat de cântăreaţa americană Nicki Minaj, care a şi câştigat premiul pentru cel mai bun artist hip-hop şi care a schimbat numeroase ţinute şi a întreţinut atmosfera inclusiv prin folosirea de expresii vulgare.

La gala de duminică, Ariana Grande, 5 Seconds Of Summer şi Katy Perry au câştigat câte două premii, Justin Bieber şi Beyonce numărându-se şi ei printre laureaţi.

Cel mai bun cântec a fost desemnat "Problem", cântat de Ariana Grande cu Iggy Azalea, Grande primind şi distincţia pentru cea mai bună cântăreaţă.

Premiul pentru cel mai bun debut a fost acordat trupei australiene 5 Seconds Of Summer, care a obţinut şi distincţia "best push", pentru formaţia cea mai promovată.

DJ-ul scoţian Calvin Harris, care trebuia să cânte la gala de duminică seară, dar şi-a anulat prezenţa din cauza unor probleme cardiace, a câştigat premiul pentru cel mai bun artist de muzică electronică.

Cântăreaţa americană Beyonce a obţinut premiul pentru cel mai bun cântec cu mesaj, pentru melodia "Pretty Hurts".

Premiul pentru cel mai bun show i-a fost acordat lui Enrique Iglesias, pentru MTV World Stage Isle of MTV Malta, iar premiul pentru cel mai bun artist internaţional a fost câştigat de Bibi Zhou, reprezentând Asia de Sud-Est, China, Hong Kong şi Taiwan.

Distincţia Global Icon, care este acordată ca o recunoaştere a întregii cariere, i-a fost înmânată lui Ozzy Osbourne, care a fost prezent la gala EMA alături de soţia sa şi a asistat, la finalul spectacolului, la un tribut adus de chitaristul Slash, alături Myles Kennedy şi The Conspirators, ce au interpretat piesa "Crazy Train" făcută celebră de Osbourne.

La gala MTV EMA 2014 au mai susţinut recitaluri trupa U2, Nicki Minaj, Ariana Grande, Alicia Keys, Charli XCX, Ed Sheeran şi Enrique Iglesias.

Gala MTV EMA Awards se doreşte a fi o celebrare a muzicii din întreaga lume, deşi are tendinţa de a se concentra asupra artiştilor americani, care se bucură de o popularitate deosebită pe plan internaţional. Câştigătorii au fost votaţi de public, pe site-ul www.mtvema.com.

MTV Europe Music Awards 2014 a fost cea de-a 20-a ediţie a galei organizate de televiziunea MTV. Evenimentul a fost transmis în direct duminică, la nivel internaţional, de MTV.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus