Stiri de ultima ora

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, i-a scris o scrisoare emoţionantă rockerului Chris Cornell după moartea acestuia

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, i-a scris o scrisoare emoţionantă rockerului Chris Cornell după moartea acestuia
Cultura
Bennington a fost găsit de autorităţi spânjurat, joi, 20 iulie, la vârsta de 41 de ani, în ceea ce pare a fi o sinucidere, iar în prezent a apărut informaţia că i-a scris o scrisoare emoţionantă fostului rocker de la Soundgarden şi Audioslave, Chris Cornell, care s-a sinucis la rândul său pe 18 mai, în care mărturisea că „plânge de tristeţe” la auzul morţii sale.

Într-un mesaj postat pe Twitter în ziuaa morţii lui Chris, Chester spunea: ''Dragă Chris, i-am visat pe cei de la Beatles noaptea trecută. M-am trezit cu muzica lui  Rocky Raccoon în minte şi cu o privire îngrijorată pe faţa soţiei mele. Mi-a spus că prietenul meu tocmai murise. Gândurile cu tine mi-au invadat minte şi am plâns. Încă plâng de tristeţe dar şi de bucurie că am împărţit unele dintre cele mai speciale momente cu tine şi cu familia ta frumoasă. M-ai inspirat în multe feluri în care nici nu-ţi închipui. Talentul tău a fost pur şi de neegalat. Vocea ta a însemnat bucurie şi durere, furie şi iertare, iubire şi suferinţă, totul într-un singur ambalaj. Cred că asta suntem cu toţii. M-ai făcut să înţeleg asta".

Vestea vine după ce colegul de trupă al lui Chester, Mike Shinoda, a dezvăluit într-un interviu dat în luna mai, că cântăreţul nu a putut să ducă la capăt melodia cântată live 'One More Light', pentru că spunea povestea pierderii unui prieten.

Mike Shinoda a spus: ''Stabilisem să avem un concert pentru a ne promova cel mai recent single, 'Heavy', iar apoi am auzit vestea despre Chris Cornell, şi am fost surprinşi la vestiar, înainte de a ânta, şi am spus, ştiţi, pentru rtupă e bie să cântăm 'Heavy,' dar lucrul corect este să cântăm 'One More Light' pentru că e despre pierderea unui prieten. Când făceam proba de sunte, Chester nici n-a putut trece prin cântec, abia putea cânta şi se sufoca. Şi când am reuşit să cântăm toată melodia, şi era live pe TV, sau înregistrată pentru TV, s-a oprit către finalul melodiei ca şi cum ar fi ratat ultimele versuri, pur şi simplu n-a putut termina cântecul.''

Chester Bennington s-a sinucis, de ziua şi în acelaşi mod ca şi prietenul său apropiat Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden.

De-a lungul timpului, Chester Bennington s-a confruntat cu dependenţa de alcool şi droguri. El era tatăl a şase copii din două căsătorii.

Articole similare :
comments powered by Disqus