Stiri de ultima ora

Cea de-a 18-a ediţie a TIFF a ajuns la final. Evenimentele prin care festivalul continuă, de la ora 13.00, la Adevărul Live

Cea de-a 18-a ediţie a TIFF a ajuns la final. Evenimentele prin care festivalul continuă, de la ora 13.00, la Adevărul Live
Cultura
Au trecut doar trei zile de când Festivalul Internaţional de Film Transilvania s-a încheiat, la Cluj, că deja a şi început Retrospectiva TIFF de la Bucureşti. Laura Ducu, Media Relations Coordinator, şi Claudia Droc, coordonator al proiectului „Uzina Filmelor de Amatori” din cadrul festivalului, vin să ne povestească de la ora 13.00, la Adevărul Live, despre cum a fost experienţa TIFF din acest an şi cum continuă ea prin diverse evenimente.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care s-a desfăşurat între 31 mai şi 9 iunie, a ajuns la final. 

Laura Ducu şi Claudia Droc vin să povestească, la Adevărul Live, despre cum a fost la cel mai important eveniment din ţară dedicat cinematografiei. 

De la proiectul regizorului Michel Gondry- „Uzina Filmelor de Amatori”, până la lansarea „Parking” în cinematografele din întreaga ţară, invitatele vor evidenţia şi evenimentele prin care TIFF continuă încă o vreme, pentru cei care nu au putut ajunge la Cluj.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus