Stiri de ultima ora

Cate Blanchett va juca în următoarele filme ale regizorilor James Gray şi Adam McKay

Cate Blanchett va juca în următoarele filme ale regizorilor James Gray şi Adam McKay
Cultura
Astfel, artista australiană va juca în următorul film al regizorului James Gray, "Armageddon Times", produs de RT Features, şi se va alătura distribuţiei lungmetrajului pe care Adam McKay îl va regiza pentru Netflix, "Don t Look Up", în care unul dintre rolurile principale va fi interpretat de Jennifer Lawrence.

Din cauza pandemiei de COVID-19, deocamdată nu sunt cunoscute datele la care aceste trei proiecte vor intra în etapa de producţie.

Filmul "Armageddon Times" va fi scris şi regizat de James Gray. Pelicula se inspiră din experienţele personale ale regizorului James Gray, în perioada în care acesta era elev la şcoala Kew-Forest din cartierul newyorkez Queens. Dezvoltatorul imobiliar Fred Trump a făcut parte din consiliul de administraţie al acestei şcoli private, iar printre absolvenţii ei se află şi actualul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Directorul şcolii va fi unul dintre personajele principale din acest film.

Revista Variety a anunţat în premieră la Festivalul de la Cannes din 2019 că acest proiect va fi următorul film ce va fi regizat de James Gray.

Pentru Cate Blanchett, 2020 pare să fie deja un an extrem de aglomerat. La începutul anului, actriţa australiană a încheiat filmările pentru thrillerul "Nightmare Alley", regizat de Guillermo del Toro, în care joacă alături de Bradley Cooper, înainte ca activităţile de post-producţie să fie oprite din cauza pandemiei de COVID-19.

În prezent, Cate Blanchett poate fi văzută în serialul "Mrs. America", produs de Hulu şi difuzat de postul FX, într-un rol - cel al personajului Phyllis Schlafly - lăudat de criticii de specialitate şi care ar putea să îi aducă actriţei australiene un premiu Primetime Emmy la gala din 2020 a acestor prestigioase trofee dedicate producţiilor de televiziune.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus