Stiri de ultima ora

Cântăreața Taylor Swift va lansa un nou album de studio pe 10 noiembrie

Cântăreața Taylor Swift va lansa un nou album de studio pe 10 noiembrie
Cultura
Cântăreața Taylor Swift, o vedetă a muzicii pop-country americane, a anunțat miercuri că următorul ei album de studio, intitulat "Reputation", va fi lansat pe 10 noiembrie. De asemenea, artista a dezvăluit că primul single extras de pe acest material discografic va fi lansat în cursul zilei de joi, informează AFP.

Vedeta a publicat pe Instagram o imagine ce reprezintă coperta noului album "Reputation": o fotografie cu ea însăși, privind sfidătoare spre obiectivul camerei foto, în fața unui fundal realizat din pagini de ziar pe care numele ei pare scris într-o infinitate de rânduri.

După ce a debutat și a devenit celebră grație stilului country, Taylor Swift a adoptat o altă direcție artistică și a devenit un "titan" al muzicii pop americane.

Cel mai recent album de studio al ei, "1989", lansat în 2014, a înregistrat vânzări record în prima săptămână, în Statele Unite. Taylor Swift a primit și un premiu Grammy pentru cel mai bun album al anului grație acestui disc, devenind prima femeie din istoria industriei muzicale care a câștigat acest trofeu prestigios de două ori. Performanța ei a fost egalată apoi de cântăreața britanică Adele, care, cu albumul "25", a depășit cifrele aferente vânzărilor reușite de artista americană.

Taylor Swift a reapărut în atenția presei internaționale săptămâna trecută, când a câștigat un proces civil intentat unui DJ pe care l-a acuzat de agresiune sexuală. După mai multe zile de audieri, marcate de declarații emoționante și multe lacrimi, un tribunal din Denver i-a dat câștig de cauză artistei pop, pe 14 august, în procesul cu DJ-ul David Mueller, pe care l-a acuzat că i-a atins posteriorul în timpul unei ședințe fotografice din 2013. Cântăreața a făcut apoi o donație, a cărei valoare nu a fost precizată, unei asociații care sprijină victimele abuzurilor sexuale.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus