Stiri de ultima ora

Cannes: Antonio Banderas, Andie MacDowell şi Pamela Anderson s-au numărat între vedetele care au participat la gala caritabilă AmfAR

Cannes: Antonio Banderas, Andie MacDowell şi Pamela Anderson s-au numărat între vedetele care au participat la gala caritabilă AmfAR
Cultura
Antonio Banderas, Andie MacDowell şi Pamela Anderson s-au numărat între vedetele care au participat, joi seară, la gala caritabilă AmfAR (The Foundation for AIDS Research) de la Cannes, unde Dua Lipa, Tom Jones şi Mariah Carey au susţinut scurte recitaluri, scrie news.ro.

Vedeta de televiziune şi modelul Kendall Jenner şi designerul Tommy Hillfiger s-au numărat printre invitaţii dineului pentru strângerea de fonduri în sprijinul cercetătorilor, scrie Reuters.

„Pe cât de optimişti suntem, această boală este departe de a fi eradicată”, a spus preşedintele AmfAR, William Roedy, după ce în ultimii ani au fost făcuţi paşi importanţi în vederea descoperirii unor tratamente eficiente împotriva SIDA.

La eveniment au fost licitate mai multe obiecte. Actriţa australiană Rebel Wilson a prezentat o statuie a lui Mickey Mouse din marmură, care a fost vândută pentru 450.000 de euro, de nouă ori preţul de pornire.

Un sejur pe o insulă privată din Tanzania a fost adjudecat contra sumei de 100.000 de euro, iar un portret al lui Mick Jagger realizat de Andy Warhol în 1975, semnat de ambii, a fost cumpărat pentru 325.000 de euro.

O motocicletă şi o colecţie de rochii Prada şi Chanel au fost, de asemenea, scoase la licitaţie, precum şi un sejur la Londra, împreună cu o întâlnire cu prinţul Charles.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus