Stiri de ultima ora

CANNES 2017 Staruri de cinema reunite marți pentru gala de omagiere a festivalului

CANNES 2017 Staruri de cinema reunite marți pentru gala de omagiere a festivalului
Cultura
De la Charlize Theron la Antonio Banderas fără a-i uita pe Pedro Almodóvar, Juliette Binoche, Guillermo del Toro, Jane Campion, Sofia Coppola sau Will Smith, peste o sută de staruri ai cinematografiei mondiale participă marți seară la gala prilejuită de împlinirea a 70 de ani ai festivalului și pentru care au participat la o uriașă poză de familie, relatează EFE.

Reuniți pentru a participa la gala specială de omagiere, regizori și actori au pozat în fața fotografilor pentru această imagine care i-a avut în primele rânduri pe câțiva laureați ai trofeului Palme d Or ai festivalului.

Printre ei s-au numărat Michael Haneke, Ken Loach și Bille August, câștigători de două ori ai Palme d Or, alături de Jane Campion, Nanni Moretti, Laurent Cantet sau Christian Mungiu.

Mai în spate într-o atmosferă festivă s-au aflat actrițe celebre precum Marion Cotillard, Charlize Theron, Isabelle Huppert, Juliette Binoche, Bérénice Bejo, Tilda Swinton, Claudia Cardinale, Salma Hayek, Diane Kruger, Kristin Scott Thomas, Catherine Deneuve, Jessica Chastain, Uma Thurman, Nastassia Kinski sau Monica Bellucci.

În rândurile de sus au putut fi văzuți Will Smith, Antonio Banderas, Gael García Bernal, Adrian Brody, Diego Luna sau designerul Jean Paul Gaultier, în timp ce în centru au pozat Pedro Almodóvar, Oliver Stone, Alejandro González Ińárritu, Alfonso Cuarón sau Guillermo del Toro.

Când s-au încheiat pozele profesioniștilor au început selfi-urile între participanți care au dorit să imortalizeze acest moment.

Au fost câteva clipe de relaxare de care Almodóvar a profitat pentru a vorbi cu Isabelle Huppert, Charlize Theron cu Will Smith sau Jessica Chastain pentru a-și face o poză cu Catherine Deneuve.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus