Stiri de ultima ora

CANNES 2016 Antonio Banderas va juca rolul unei foste vedete rock în comedia de acțiune Salty

CANNES 2016 Antonio Banderas va juca rolul unei foste vedete rock în comedia de acțiune   Salty
Cultura
Actorul spaniol Antonio Banderas va reveni la filmul de acțiune cu Salty , o comedie regizată de britanicul Simon West ( Tomb Rider ), în care va încarna o fostă vedetă a muzicii rock, ex-dependent de sex, căsătorit cu o prezentatoare de modă care este sechestrată în timpul unei vacanțe idilice, scrie miercuri EFE.

Lungmetrajul va fi o ecranizare a romanului cu același nume semnat de Mark Haskell Smith, după cum informează revista The Hollywood Reporter în ediția sa de la festivalul Internațional de Film de la Cannes, care se inaugurează miercuri seara.

În sfârșit, trei dintre pasiunile mele se vor regăsi împreună: filmul, muzica și umorul , a comentat interpretul de 55 de ani, cunoscut pentru aparițiile sale din Evita , Interviu cu un vampir , Philadelphia și Masca lui Zorro , precum și din mai multe colaborări cinematografice de succes cu regizorul spaniol Pedro Almodovar, precum Marador , Legea dorinței sau Leagă-mă strâns .

El va juca rolul lui Turk Henry, un basist care se desparte de formația sa și pleacă într-o stațiune de lux din Chile împreună cu soția lui. Aceasta este răpită, iar bărbatul se angajează într-o acțiune de salvare a consoartei sale care îl duce și pe străduțele din capitala țării, Santiago de Chile, precum și prin jungla din America de Sud.

Cu Antonio în distribuție, va fi o peliculă genială , a estimat regizorul, declarând că noua lui creație cinematografică va emana energie, amuzament și farmec, cu scene de acțiune foarte elaborate și pline de ritm .

Pregătirile pentru Salty vor începe în luna iunie, în Chile.

Aceasta va fi primul film de la Hollywood finanțat prin crowdfunding , prin campania lansată anul trecut în Marea Britanie, au explicat producătorii, care au sosit la Cannes pentru a vinde filmul distribuitorilor din întreaga lume în cadrul târgului de pelicule care se desfășoară în paralel cu festivalul. Acesta se încheie la 22 mai cu gala laureaților.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus