Stiri de ultima ora

Beyoncé aduce un omagiu femeilor de culoare în filmul său album "Lemonade"

Beyoncé aduce un omagiu femeilor de culoare în filmul său album Lemonade
Cultura
Supervedeta pop Beyoncé a lansat în weekend un nou album sub forma unui film intitulat "Lemonade" prin care aduce un omagiu perseverenței femeilor de culoare și face o trecere în revistă a vieții sale complexe alături de rapperul Jay Z, relatează AFP.

"Lemonade" este compus din piese noi inspirate din versurile poetei anglo-somaleze Warsan Shire prin care diva pop încearcă să treacă peste infidelitățile partenerului său bazându-se pe experiența femeilor afro-americane.

Filmul se deschide cu o scenă plină de acuzații de trădare în timp ce Beyoncé conduce în trombă în New Orleans, izbindu-se de alte mașini pentru a-și potoli furia față de infidelitățile soțului său.

Pe rețelele de socializare, scena a fost interpretată de fanii divei în vârstă de 34 de ani drept anunțul artistic al rupturii sale de rapperul și producătorul Jay Z. Dar la sfârșitul filmului, îndoielile se risipesc, când artista îl sărută tandru în "Forgiveness".

O dovadă în plus că cei doi soți rămân împreună este faptul că Beyoncé a lansat albumul "Lemonade" exclusiv pe platforma de streaming de muzică Tidal, controlată de Jay Z.

Pentru cel de-al 6-lea album al său de studio, Beyoncé s-a înconjurat de figuri mari ale muzicii, precum membri ai trupei Led Zeppelin, pentru scrierea piesei "Don t hurt yourself", sau rapperul Kendrick Lamar, marele câștigător al Grammy Awards de anul acesta, pentru cântecul "Freedom".

Articole similare :
comments powered by Disqus