Stiri de ultima ora

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a făcut schimbări în regulamentul privind eligibilitatea filmelor pentru Globurile de Aur 2021

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a făcut schimbări în regulamentul privind eligibilitatea filmelor pentru Globurile de Aur 2021
Cultura
Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) a făcut schimbări în regulamentul privind eligibilitatea filmelor pentru Globurile de Aur 2021 din cauza pandemiei de Covid-19, anunță news.ro.

Anunţul a fost făcut joi, pe site-ul Asociaţiei, unde este specificat faptul că măsurile sunt temporare.

Având în vedere că de aproximativ două săptămâni cinematografele au fost închise şi în Stele Unite, noul sistem prevede ca distribuitorii să contacteze HFPA pentru a stabili o dată pentru proiecţia filmelor în calendarul oficial al Asociaţiei care întrumeşte termenele prevăzute în regulamentul Globurilor de Aur.

HFPA ia acum în considerare filmele care au avut lansarea în cinematografele din zona Los Angeles planificată începând cu 15 martie. „Filmele care erau programate să fie lansate în Los Angeles în perioada 15 martie - 30 aprilie 2020 pot, în schimb, să fie lansate mai întâi în format de televiziune şi vor fi în continuare eligibile pentru premiile Globurile de Aur”.

Până acum, era nevoie ca acestea să ruleze timp de şapte zile înainte de 31 decembrie sau să fie lansate în variantă digitală.

Actriţele Tina Fey şi Amy Poehler vor fi gazdele galei Globurilor de Aur din 2021.

Academia americană de film, care acordă premiile Oscar, nu a anunţat încă nicio modificare în regulamentul de eligibilitate.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus