Stiri de ultima ora

Aretha Franklin ar fi fost jefuită înainte să moară

Aretha Franklin ar fi fost jefuită înainte să moară
Cultura
Cântăreața americană Aretha Franklin ar fi fost jefuită înainte să moară, în august anul trecut, iar o anchetă în acest sens a fost deschisă de poliția din Michigan, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Potrivit unor documente juridice obținute de tmz.com, poliția din Michigan a deschis o anchetă privind furtul unor bunuri și bani care i-au aparținut Arethei Franklin.

Surse din poliție au declarat pentru platforma de știri mondene că o plângere în acest sens a fost depusă în iulie anul trecut.

La sfârșitul lui decembrie 2018, reprezentanții Fiscului american susțineau că Aretha Franklin avea, la momentul decesului său, o datorie de 6,3 milioane de dolari, pentru perioada 2012 - 2018, căreia i se adaugă penalizări de 1,5 milioane de dolari, dar avocații starului au declarat că aceasta a plătit mare parte din sumă și că vor face contestație. Potrivit unor documente obținute de tmz.com, Fiscul american vrea să recupereze datoria de la administratorii averii starului.

Cântăreața americană Aretha Franklin a murit pe 16 august, la vârsta de 76 de ani, din cauza unui cancer pancreatic.

Aretha Franklin - care și-a început cariera muzicală cântând gospel în biserica tatălui său -, născută pe 25 martie 1942, și-a cimentat locul în istoria muzicii americane cu vocea sa puternică și clară, cu care putea cânta note din patru octave. De-a lungul carierei, a abordat genuri diverse, de la soul la R&B, gospel și pop. Franklin, celebră pentru mai multe hituri, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" (1967), "Chain of Fools" (1967), "Day Dreaming" (1972), "Jump to It" (1982), "Freeway of Love" (1985), "A Rose Is Still A Rose" (1998) şi "Respect" (lansat inițial de Otis Redding în 1965, dar care a devenit o semnătură a sa, după ce l-a cântat prima dată în 1967), a continuat să concerteze, să înregistreze şi să plece în turnee, fără întrerupere, timp de peste cinci decenii.

Franklin a câştigat 20 de premii Grammy (inclusiv trei speciale), dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "premiul Aretha".
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus