Stiri de ultima ora

Ancheta privind moartea artistului James Brown ar putea fi redeschisă, după noi acuzaţii de crimă

Ancheta privind moartea artistului James Brown ar putea fi redeschisă, după noi acuzaţii de crimă
Cultura
Ancheta privind moartea artistului James Brown ar putea fi redeschisă după ce o femeie care l-a cunoscut pe muzicianul american, spune că acesta a fost ucis și a adus mai multe dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale, scrie CNN, potrivit Mediafax.

James Brown ar fi fost ucis, susţine Jacque Hollander, o femeie care l-a cunoscut pe muzicianul american şi care a şi oferit poliţiei dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale.

Anul trecut, cel puţin 13 persoane apropiate lui James Brown, care a murit în ziua de Crăciun, în 2006, au declarat, pentru CNN, că ar trebui să fie deschisă o anchetă asupra morţii lui Brown, avansând ipoteza unei crime.

Un purtător de cuvânt de la procuratura din districtul Fulton a confirmat că femeia a adus mai multe dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale, precum şi o listă de posibili martori. Autorităţile spun că, dacă dovezile se vor dovedi valide, este posibil să se deschidă o investigaţie privind moartea lui James Brown.

Printre cei care sunt de părere că Brown nu a murit din cauze naturale se numără şi medicul Marvin Crawford, care a semnat certificatul de deces. Aceeaşi părere o au şi managerul muzicianului, văduva lui James Brown, unul dintre fiii săi şi mai mulţi prieteni şi asociaţi.

CNN a început ancheta jurnalistică în 2017, după ce Jacque Hollander, o artistă de circ, a sunat un reporter al televiziunii pentru a-i spune că are informaţii privind decesul lui Brown, cu care lucrase în anii 1980 şi despre care a spus că a violat-o, în 1988. Brown nu a fost pus sub acuzare pentru acel presupus abuz.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus