Stiri de ultima ora

Al Pacino: "Avionul carierei mele actoricești nu aterizează încă"

Al Pacino: Avionul carierei mele actoricești nu aterizează încă
Cultura
Celebrul artist american Al Pacino, în vârstă de 74 de ani, a asigurat, într-o conferință de presă ținută cu ocazia festivalului de film de la Veneția, că "avionul carierei" sale actoricești "nu aterizează încă", transmite duminică ziarul ABC.

Foto: (c) Liu Lihang/: XINHUA FLUX

Cineastul este prezent la cea de-a 71 ediție a Mostrei venețiene atât ca aspirant la un premiu Leul de aur pentru "Manglehorne", al regizorului David Gordon Green, cât și în afara concursului, cu pelicula "The Humbling", a lui Barry Levinson.

Așteptat de numeroși fani veniți să îl întâmpine cu multe ore înainte de proiecția filmului său aflat în competiție oficială, Al Pacino a fost primit cu entuziasm de public, dar "Manglehorne" nu a beneficiat de aplauzele tuturor spectatorilor.

"Vă rog să nu dați atenție dacă aduc prea multe elogii Veneției și Italiei. Aceasta este patria mea", a spus actorul, deși s-a scuzat ulterior pentru că nu știe să spună în italiană decât "buonasera" și "arrivederci".

Întrebat, în conferința de presă, dacă s-a simțit vreodată deprimat el a răspuns cu o oarecare ironie. "Poate sunt, dar, din fericire, nu sunt conștient de acest lucru", a fost replica lui Al Pacino.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus