Stiri de ultima ora

Actriţa Lori Loughlin şi soţul ei au pledat nevinovat în scandalul Varsity Blues

Actriţa Lori Loughlin şi soţul ei au pledat  nevinovat  în scandalul  Varsity Blues
Cultura
Actriţa Lori Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, au pledat „nevinovat” în cazul mitei date pentru admiterea copiilor lor la facultăţi de prestigiu din Statele Unite, scrie Variety, potrivit news.ro.

Cuplul se numără între cele 33 de persoane acuzate pentru fraudă.

Loughlin şi soţul ei sunt acuzaţi că au plătit 500.000 de dolari falsei instituţii de caritate a lui Rick Singer, care a iniţiat schema, pentru ca cele două fiice ale lor să fie admise la University of Southern California.

Săptămâna trecută, Lori Loughlin şi 15 părinţi au primit noi acuzaţii - de spălare de bani.

Loughlin, cunoscută din serialul „Full House”, a fost concediată de Hallmark, cu care colabora pentru un serial, dar şi alte branduri au renunţat la asocierea cu ea. În plus, Sephora a încheiat colaborarea cu fiica ei Olivia Jade, care a fost studentă la USC.

Între cele 50 de persoane arestate luna trecută în cadrul operaţiunii numite de FBI „Varsity Blues” se află 33 de părinţi înstăriţi.

Procurorii spun că ei s-au folosit de bani pentru a înşela sistemul testelor pentru a mitui administratorii facultăţilor şi pe antrenori.

Treisprezece părinţi, inclusiv actriţa Felicity Huffman, şi un antrenor au fost de acord să pledeze „vinovat” în acest caz.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus