Stiri de ultima ora

Actrița Joan Collins a scăpat teafără după un incendiu izbucnit în locuința sa din Londra

Actrița Joan Collins a scăpat teafără după un incendiu izbucnit în locuința sa din Londra
Cultura
Actrița britanică Joan Collins, în vârstă de 85 de ani, și soțul ei, Percy Gibson, au scăpat cu viață dintr-un incendiu izbucnit în apartamentul lor din Londra, relatează usatoday.com potrivit mediafax

Anunțul a fost făcut de reprezentantul actriței, Jeffrey Lane. El a afirmat că Joan Collins și Percy Gibson au scăpat teferi din incendiu, dar încă se simt tulburați și supărați după incident.

Lane a mai declarat că Gibson a folosit un stingător pentru a ține focul sub control, în timp ce soția lui a sunat pentru a cere ajutor. Acesta a confirmat că starea de sănătate a actriței este bună.

Joan Collins s-a folosit, duminică, de platforma de micro-blogging Twitter pentru a-și exprima recunoștiința față de salvatori, pompieri, medicii de la ambulanță, polițiștii care au blocat zona din motive de securitate.

BBC a informat că zece pompieri s-au ocupat de stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă, la primul nivel al unei clădiri de șapte etaje din cartierul londonez Belgravia. Un purtător de cuvânt al poliției metropolitane a declarat, pentru postul de televiziune, că nu au existat suspiciuni privind cauzele izbucnirii incendiului.

Joan Collins este o actriță britanică devenită celebră pentru rolul lui Alexis Colby din serialul american "Dynasty/ Dinastia", difuzat de postul ABC între 1981 și 1989. Interpretarea ei a fost recompensată cu Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în 1982. Collins a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood în 1983, iar serialul "Dynasty" a avut cele mai mari audiențe pentru o producție TV în SUA între anii 1984 și 1985.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus