Stiri de ultima ora

Actriţa Elle Fanning a leşinat în timpul unei petreceri de la Cannes

Actriţa Elle Fanning a leşinat în timpul unei petreceri de la Cannes
Cultura
Actriţa Elle Fanning, membru al juriului competiţiei Festivalului de Film de la Cannes, a leşinat luni seară, în timpul unei petreceri din cadrul evenimentului, scrie news.ro.

La cina Trophée Chopard, unde anual sunt premiaţi doi tineri interpeţi, delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux, tocmai îl prezenta pe actorul François Civil, când Fanning, în vârstă de 21 de ani, a căzut de pe scaunul ei.

Ceremonia a fost întreruptă pentru scurt timp, au spus martorii.

Actriţa, cunoscută pentru rolurile din filme ca „Maleficent”, „Trumbo”, „20th Century Women” şi „The Beguiled”, a fost ajutată imediat de sora ei, actriţa Dakota Fanning, înainte de a fi escortate de pază.

În sprijinul ei a venit şi Colin Firth, care stătea la o masă din apropiere, iar actriţa Marillon Cotillard s-a arătat afectată de moment.

Câteva ore mai târziu, Fanning a publicat pe Instagram o fotografie şi mesajul că se simte bine.

Anul acesta, revelaţiile premiate la Trophée Chopard au fost actorii François Civil (Franţa) şi Florence Pugh (Marea Britanie).

Festivalul de Film de la Cannes, ajuns la a 72-a ediţie, se va încheia sâmbătă cu o gală la care vor fi anunţaţi câştigătorii.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus