Stiri de ultima ora

Actrița Doris Roberts a încetat din viață

Actrița Doris Roberts a încetat din viață
Cultura
Actrița Doris Roberts, cunoscută în special pentru rolul mamei lui Ray Barone din serialul "Everybody Loves Raymond", a încetat din viață duminică, la Los Angeles, la vârsta de 90 de ani, din cauze naturale, conform AFP.

De-a lungul carierei sale Doris Roberts a câștigat patru premii Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar cu interpretarea Mariei Barone, mama personajului Ray Barone, jucat de starul sitcomului "Everybody Loves Raymond", Ray Romano.

"Doris Roberts avea o energie extraordinară și un spirit minunat", a susținut Ray Romano într-un comunicat. "Nu se oprea niciodată. Fie că era vorba de munca ei, fie de numeroasele sale activități caritabile sau pur și simplu pentru că încerca să ajute un tânăr comedian care-și dorea să devină actor, făcea toate acestea cu o uriașă dragoste de viață și de oameni", se mai precizează în comunicat.

Doris Roberts a jucat în 34 de filme într-o carieră care s-a întins pe aproape 50 de ani. Ea a jucat de asemenea și în mai multe seriale celebre, printre care "Grey s Anatomy" și "Desperate Housewives".

Actrița a fost căsătorită cu scriitorul William Goyen timp de 22 de ani, până la decesul acestuia, în 1983.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus