Stiri de ultima ora

Actorul Jude Law s-a logodit cu iubita sa Phillipa Coan, după o relație de patru ani. Nunta urmează să aibă loc în luna mai

Actorul Jude Law s-a logodit cu iubita sa Phillipa Coan, după o relație de patru ani. Nunta urmează să aibă loc în luna mai
Cultura
Phillipa Coan, o psiholoagă în vârstă de 32 de ani, și-a afișat inelul de logodnă, decorat cu un diamant uriaș, la un eveniment care a avut loc miercuri, la Londra. În vârstă de 46 de ani, Jude Law a fost căsătorit, în perioada 1997 - 2003, cu actrița Sadie Frost, cu care are trei copii: fiii Rafferty, în vârstă de 22 de ani, și Rudy, în vârstă de 16 ani, și modelul în vârstă de 18 ani Iris, informează Mediafax.

De asemenea, actorul are o fiică în vârstă de 9 ani, Sophia, dintr-o relație scurtă cu modelul american Samantha Burke, și o altă fiică în vârstă de 3 ani cu o fostă iubită, Catherine Harding.

Starul a mai fost logodit cu Sienna Miller, din 2004 până în 2006, când cei doi s-au despărțit, după ce Law a recunoscut public că a avut o aventură cu bona copiilor lui. Cei doi și-au reluat relația în 2009, dar s-au despărțit definitiv în 2011.

Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar, în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus