Stiri de ultima ora

Actorul britanic Roger Moore a murit la 89 de ani

Actorul britanic Roger Moore a murit la 89 de ani
Cultura
Actorul britanic Roger Moore, celebru pentru interpretarea lui James Bond și rolul din "Sfântul", a încetat din viață marți, în Elveția, la vârsta de 89 de ani, a anunțat familia. Moore, care trăia în Elveția de mai mulți ani, a murit după o scurtă luptă cu cancerul.

Roger Moore

"Cu inimile grele anunțăm vestea îngrozitoare că tatăl nostru, Sir Roger Moore, a încetat azi din viață. Suntem cu toții devastați", au scris copiii actorului pe pagina oficială de Twitter a acestuia.

Actorul a murit în Elveția, "după o luptă scurtă, dar curajoasă cu cancerul", se mai arată în anunțul postat pe pagina de socializare și semnat de copiii actorului - Deborah, Geoffrey și Christian.

— Sir Roger Moore (@sirrogermoore) May 23, 2017

Actorul londonez a devenit celebru după ce l-a interpretat pe faimosul agent secret 007. Moore a jucat rolul agentului 007 în şapte filme din seria "James Bond", între anii 1973 şi 1985, fiind actorul care l-a interpretat de cele mai multe ori pe celebrul spion.

Născut la 14 octombrie 1927, Roger Moore şi-a început activitatea în 1945 și a jucat peste 91 de roluri în filme artistice şi de televiziune.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus