Stiri de ultima ora

’A star is born’ pe scenă - Lady Gaga l-a invitat pe Bradley Cooper să cânte împreună Shallow

’A star is born’ pe scenă - Lady Gaga l-a invitat pe Bradley Cooper să cânte împreună Shallow
Cultura
Lady Gaga şi-a surprins fanii la concertul de sâmbătă, de la Park Theater din Las Vegas, când l-a invitat pe Bradley Cooper, regizor al filmului "A Star is Born", să cânte împreună "Shallow" în finalul reprezentaţiei, potrivit Variety.

Cântecul, care a fost nominalizat la premiile Academiei Americane de Film la începutul acestei săptămâni, este ultima piesa a show-ului "Enigma", o rezidenţă care a început în decembrie. Lady Gaga este nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul din "A Star is Born", alături de Yalitza Aparicio ("Roma"), Glenn Close ("The Wife"), Olivia Colman ("The Favourite") şi Melissa McCarthy ("Can You Ever Forgive Me?").

La începutul lui ianuarie, "Shallow", compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt, a fost desemnat "cel mai bun cântec" la gala Globurilor de Aur.

Audienţa nu a ştiut că duetul este în program când actorul a apărut pe scenă. Cei doi s-au îmbrăţişat şi Gaga a continuat la pian. "Te aud în căşti", i-a spus ea lui Cooper. "Eu nu aud nimic", a fost replica lui.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus