Stiri de ultima ora

23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria lui Marius Ancuta

23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria lui Marius Ancuta
Cultura
In weekendul 23-25 noiembrie, asociatia Real Snooker Tour va organiza primul turneu in memoria lui Marius Ancuta, fostul mare comentator sportiv care a murit in acest an. 

Marius a fost un foarte apropiat al asociatiei, ca prieten in primul rand, ca antrenor al academiei si bineinteles, ca jucator in numeroasele concursuri pe care asociatia le-a organizat.

Turneul MARIUS ANCUTA CLASSIC va avea loc in cadrul CENTURY Snooker Academy din Bucuresti, din Dna. Ghica, 167, sector 2.

La turneu vor participa peste 50 de jucatori din Bucuresti si nu numai. Printre participanti se afla, fostul coleg al lui Marius, comentatorul Daniel Bontea, Alex Crisan, arbitru international, dar si cei mai importanti jucatori de snooker de la noi din tara precum, Andrei Orzan (campion national en-titre), Rares Sinca (vice-campion), Paul Croitoru (castigator Cupa Romaniei), Mihai Vladu (medaliat cu bronz la campionatul mondial U-18), dar si David Goajga, un copil de 9 ani, fiind considerat unul dintre jucatorii tineri de mare perspectiva.  

Toate fondurile stranse din taxele de participare si sponsorizari vor merge catre tineri jucatori de snooker talentati, ce au nevoie de sprijin financiar in dezvoltarea lor pe plan sportiv si nu numai.

Duminica, la festivitatea de premiera, va fi prezenta familia lui Marius, Raluca Moianu (sotia) si Mara (fiica), iar ele vor inmana trofeul castigatorului.

Articole similare :
comments powered by Disqus