Stiri de ultima ora

Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: "Unele funcții vor fi activate ulterior"

Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: Unele funcții vor fi activate ulterior
Auto
Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: "Unele funcții vor fi activate ulterior"

Publicat Joi, 26.03.2020 de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen

Volkswagen nu a reușit încă să rezolve problemele de software pentru hatchback-ul electric ID.3, care va apărea pe piață cu unele funcții dezactivate, potrivit unui purtător de cuvânt al germanilor.

Volkswagen a confirmat la începutul lunii martie că va începe , în ciuda unor probleme cu dezvoltarea software-ului. La vremea respectivă, oficialii germani au menționat că vor reuși să finalizeze software-ul înainte ca unitățile să fie livrate efectiv clienților.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Volkswagen a dezvăluit pentru presa locală că problemele software nu au fost încă remediate, motiv pentru care anumite funcții vor fi dezactivate inițial și activate doar după ce vor putea fi utilizate.

"Unele funcții vor fi inițial anulate și apoi livrate prin intermediul unui update. Lucrurile nu merg grozav", a explicat un purtător de cuvânt al Volkswagen pentru publicația Sueddeutsche.

Una dintre explicațiile pentru aceste probleme este că Volkswagen are un deficit de specialiști software. În plus, Martin Hofmann, actualul responsabil pentru întregul departament de IT al Volkswagen, va părăsi constructorul german la sfârșitul lunii martie.

Nu este clar dacă pandemia de coronaviru SARS-CoV-2 va influența strategia actuală de a începe livrările în vara acestui an, cu atât mai mult cu cât planul germanilor este ca primele 30.000 de unități comandate să fie livrate clienților simultan.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus