Stiri de ultima ora

Volkswagen cere daune de la foștii directori implicați în Dieselgate: nemții vor să ...

Volkswagen cere daune de la foștii directori implicați în Dieselgate: nemții vor să ...
Auto
Volkswagen cere daune de la foștii directori implicați în Dieselgate: nemții vor să obțină până la 4 milioane de euro

Publicat Vineri, 11.01.2019 de Paul Cosma

Grupul Volkswagen vrea daune de la foștii săi directori care au fost implicați în scandalul Dieselgate. Nemții vor să obțină până la 4 milioane de euro, potrivit presei germane.

Volkswagen vrea să recupereze o bună parte din banii pe care i-a cheltuit pentru apărarea în instanță a foștilor directori executivi implicați în Dieselgate.

Producătorul caută să obțină până la 4 milioane de euro, bani pe care i-a cheltuit pentru avocații lui Oliver Schmidt, fost oficial ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare în 2017, scrie presa germană.

Volkswagen a concediat 6 manageri de când a recunoscut, în 2015, că a trucat emisiile diesel în SUA. Toți cei 6 foști directori “își caută acum dreptatea”. Constructorul a refuzat să comenteze pe marginea informațiilor publicate de presa locală.

Potrivit Volkswagen, aproape 11 milioane de vehicule  diesel  la nivel global au fost echipate cu un dispozitiv menit să limiteze emisiile. Nemții au plătit amenzi de zeci de miliarde de dolari în Statele Unite, acolo unde a izbucnit Dieselgate.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus