Stiri de ultima ora

Volkswagen a înregistrat nume noi pentru gama de SUV-uri: T-Sport, T-Coupe și T-Go

Volkswagen a înregistrat nume noi pentru gama de SUV-uri: T-Sport, T-Coupe și T-Go
Auto
Volkswagen a înregistrat numele T-Sport, T-Coupe și T-Go, care cel mai probabil vor fi utilizate pentru trei dintre SUV-urile pe care constructorul german le va lansa în următorii ani.

Cu numai câteva zile în urmă, Volkswagen a anunțat că pe parcursul anului viitor va lansa nu mai puțin de 34 de modele la nivel glonal, iar .

Pentru moment, constructorul de la Ingolstadt nu a oferit detalii concrete despre niciunul dintre aceste modele, însă publicația VW Vortex a descoperit câteva nume înregistrate recent de Volkswagen la biroul de mărci și patente al statului german.

Primul pe listă este T-Sport, în timp ce al doilea este T-Coupe, nume care sugerează lansarea unui SUV coupe ca variantă la un SUV deja existent în gamă. Nu în ultimul rând, Volkswagen a înregistrat și numele T-Go, care ar putea sugera lansarea unui SUV în gama entry-level ca segment și preț.

În ultimii ani, Volkswagen a schimbat strategia pentru numele utilizate de noile sale SUV-uri, după lansarea unor modele precum T-Cross, T-Roc și T-Roc Cabrio.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus