Stiri de ultima ora

Vestea pe care o așteptăm de 6 ani: „Schumacher este conștient!”

Vestea pe care o așteptăm de 6 ani: „Schumacher este conștient!”
Auto
Michael Schumacher a fost transportat în secret la un spital din Paris, luni, iar acum avem primele vești despre starea sa de sănătate. Citat de Le Parisien, un angajat al spitalului Georges Pompidou a declarat că Schumi este conștient!

Fostul campion de Formula 1 a fost transportat în secret la un spital din Paris, luni, cu o ambulanță înmatriculată în Geneva. Schumacher a fost internat la secția Chirurgie Cardiovasculară, iar presa internațională scrie că motivul internării este urmarea unui tratament experimental cu celule stem. Fostul pilot a fost transportat pe o targă complet acoperită, pentru a nu putea fi fotografiat.

Le Parisien  a dezvăluit o veste îmbucurătoare cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Da, este sub îngrijirea mea […] și vă asigur că este conștient”, a declarat un angajat al spitalului, citat de publicația franceză.

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

La sfârșitul lunii iulie am aflat că Michael Schumacher este din nou . Vestea a venit de la Jean Todt, fostul șef al Ferrari și actualul președinte al FIA (Federația Internațională de Automobilism). Acesta a recunoscut că l-a vizitat pe fostul campion mondial în Elveția și că au urmărit împreună o cursă televizată: „Întotdeauna am grijă când fac astfel de declarații, dar este adevărat. Am urmărit o cursă împreună cu Michael Schumacher, la el acasă, în Elveția”, le-a declarat Todt jurnaliștilor de la Fox Sports Australia. „Michael este pe cele mai bune mâini posibile și este foarte bine îngrijit. Nu renunță, luptă în continuare”.

Todt și-a vizitat prietenul și la spitalul Georges Pompidou, marți seara. După 45 de minute petrecute în compania lui Schumi, președintele FIA a părăsit clădirea fără să ofere vreo informație jurnaliștilor prezenți la fața locului.

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident de schi, în urma căruia a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever și hemoragie cerebrală. De atunci, fostul campion se află într-un proces continuu de recuperare și nu a revenit vreodată în public. Cu toate acestea, unii vecini susțin că l-au văzut recent pe Schumacher în Mallorca, unde ar fi sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus