Stiri de ultima ora

Vânzări record pentru Rolls-Royce: 2018 a fost cel mai bun an din istoria brandului

Vânzări record pentru Rolls-Royce: 2018 a fost cel mai bun an din istoria brandului
Auto
Phantom a fost cel mai bine vândut model, principalul motiv al creșterii economice, iar Americile reprezintă cea mai importantă piață pentru producătorul britanic.

„2018 a fost un an de succes, cu vânzări-record pentru Rolls-Royce. Am avut parte de creșteri în toate regiunile noastre de pe glob”, a anunțat printr-un comunicat Torsten Müller-Ötvös, Directorul General al companiei.

Odată ce ajungi în vârf, cel mai dificil este să te menții acolo. Müller-Ötvös este optimist că Rolls-Royce va continua pe o pantă ascendentă: „Am atins un nivel formidabil în 2018. Sunt încrezător că se va dovedi a fi impulsul pentru un succes și mai răsunător în 2019”.

Optimismul acesta se bazează pe o premieră în portofoliul brandului de lux: spre finalul anului trecut, . Automobilul a intrat și pe piața din România, cu un preț de pornire de aproximativ 265.000 Euro (fără TVA).

În ciuda sumei exorbitante, reprezentanții companiei susțin că au agenda plină de comenzi, iar Cullinan va continua să fie livrat până spre finalul lui 2019.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus